Goa har en del lihetstrekk med Thailand, Phuket. Forskjellen er mer trafikk og rimeligere preiser. Ellers ser det litt likt ut. Hadde bare en dag med dykking. Selskapet Goa Diving Center virket ikke helt seriøs og dykkingen var ikke helt bra. Reiste ut i en litt liten båt med for mange dykkere. Dårlig sikt og strømmer gjorde ikke dykket bedre. Dyrt var det også. Vi dykket på Yellow Rock og Suzy`s wreck. Kan ikke anbefale dette stedet som dykkeferie mål.

Jeg reiste på en 3 dagers tur med Royal Holidays som heter Tigers and Tusk. Den var slitsom men bra. Vi reiste som beskrevet, med tog i 5 timer til Udupi. Det spesielle her er at Udupi er relativt fri for turisme. Dette medførte at maten vi fikk var ikke spesielt tipasset skandinavisk mave. Noen nordiske i selskapet hadde problemer med dette. Nå er ikke maten her spesielt sterkt krydret. Omtrent litt i overkant av det får, hvis du bestiller sterkt krydret på restaurant i Oslo. Uansett, vi hadde en fin tur med bading med elefanter og mange tigere å se. Vi startet 04.30 om morgenen. I tillegg til det som står i programmet hadde vi en kveldstur for å se på noen templer. Denne turen vil jeg anbefale tiltross for lang støvete togtur. Sånn i etterkant var den en artig erfaring. Vegnettet er ikke spesielt godt. Veiene er veldig slitte og humpete. I tillegg var det noen særs virkningsfulle fartshumper her.

Sandstranda i Goa var herlig. Ellers var det jo her som ellers en del tiggere. Men vi som bor i Oslo er jo vant med det. Ellers var jo Indiere hyggelige mennesker og det var stort sett bra service. Handle klær var veldig billig. Det var det også å spise og drikke. Eneste var at måltidene var litt små. Viktig her å satse på i hvert fall 2 retters middag. Brukte norsk myggolje. Så ikke en eneste mygg, og heller ikke kakkelakker.